Riihimäki Rock 2015

Lähdettiin Riihimäki Rockiin naisporukalla aikaisin perjantaiaamuna. Minä ja Satu starttasimme Jyväskylästä ja kaappasimme Tarun matkaan Tampereelta. Riihimäen juna-asemalla meitä odottivat yliväsyneet provinssilaiset Riikka ja Tilla. Levottomissa tunnelmissa lähdimme kokoamaan festarialueelle infopistettämme ja kauppareissun kautta majapaikkaan syömään. Majapaikkanamme oli kauniilla paikalla sijaitseva matkailukeskus Lempivaara. Sanna-Mari liittyi upeaan joukkoomme lauantaina.
Riihimäki Rock oli pienempi festari kuin kuvittelin. Väki festareilla oli aikuispainotteista, joten vierailijoita ei meidän teltalla paljoa näkynyt. Koko viikonlopun aikana pisteellämme vieraili huimat ~50 festarilaista! 😀 Hyvänä uutisena kuitenkin kerrottakoot, että saimme järjestöömme yhden jäsenen lisää! Kävijämäärä ei olisi ollut noinkaan runsas, ellei eräs ystävällinen festarityöntekijä olisi vinkannut festarialueen ulkopuolella laumailevista nuorista. Kävimme siellä pariinkin otteeseen jututtamassa nuorisoa ja teimme halukkaille huumetestit. Nuoret ottivat meidät kiinnostuneina ja reippaina vastaan. Myös lauantaina esiintynyt Robin veti paikalle nuoria ja lapsia, jotka tulivat hakemaan pisteeltämme etenkin tatuointeja.
Ehdimme siis hyvin käydä kuuntelemassa festarin artistitarjontaa. Itselläni mieleen jäivät Robin (<3) ja Kaija Koo! Myös alueella kiertelevien poliisien peput olivat virkistävää katseltavaa ja ne kiinnittivätkin koko yad-porukkamme huomion! 😉 Viikonloppu meni hyvin; hyvässä porukassa levottomien juttujen ja Riikan räppilyriikoiden siivittämänä! Oli ihana päästä talviunien jälkeen taas YAD:n toimintaan ja halaamaan ihania yadikamuja! ❤ Kiitos YAD ja Yadilaiset! 🙂
-Tiina
yad riihimäki rock

yad riihimäki rock majoitus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s