KIITOS <3

JUMPP

Festarikausi on aina yhtä hektinen ja toisinaan myös hyvin intensiivinen kokonaisuus. Kesän kokonaisuus oli loppupeleissä oikein bueno ja isoin kiitos koko YAD tourin toteutumisesta kuuluu teille vapaaehtoisille. Mahdollistitte jälleen kerran upean kesän YADilaiseen tapaan! Eteisen matolla kimaltelee edelleen ihanaa glitteriä fesukesän jäljiltä ❤

Kesän YAD tourin aikana pisteillä kävi kesän aikana karkeasti arvioiden noin 2000-2300 ihmistä. Festareilla puhututti eniten kavereiden tai sukulaisen päihteiden käyttö. Oma käyttö herätti toiseksi eniten keskustelua ja kolmanneksi eniten Kannabis. Käytetyinpänä keskustelujen avaajana toimi tänä kesänä Epäonnenpyörä, mikä tietysti kiinnosti ihmisiä paljon. Palkintoina keskusteluihin osallistumisesta ihmisille jaettiin vanhaan malliin kortsuja, korvatulppia tai tikkareita.

_____________________________________________________________________________________

❤ Vapaaehtoisen ajatuksia purkuviikonlopusta: 

”Odotin purkuviikonloppua tosi paljon. On aina kiva kokoontua yhteen hyvien tyyppien kanssa, varsinkin kun tietää että ei hetkeen näe ehkä. Ja pääsi tutustumaan paremmin ihmisiin. Musta oli tosi kivaa että purkuviikonloppu järjestettiin meille. Meille oltiin järjestetty myös kivaa ohjelmaa kuten escaperoom, kiivettiin rinteeseen ja syötiin paljon.

Tunnelma oli rento ja avoin. Tuli käytyä monta hyvää keskustelua ja huumori oli erittäin läsnä. Oli ehkä vähän haikea ja ontto olo kun kotiinpäin lähdettiin. Yadista ja yadilaisista on tullut itselle tosi tärkeitä ja merkittäviä asioita.

Hyvä fiilis jäi myös festareista, ne oli uutta ja jännittävää mutta niin siisti kokemus että ensi kesänä pakko päästä festareille, ja mä en olis ikinä uskonut että mä tulisin tekemään tuollaista.”

Matilda, vapaaehtoinen

_____________________________________________________________________________________

Kesän jälkeen vietettiin purkuviikonloppua Himoksen tuntumassa. Kesällä toimineita vapaaehtoisia oli ilmoittautunut mukaan kymmenkunta. Ekana iltana oli saapuminen Himokselle sekä heti Paljuilut tulille. Festareiden koontia pidettiin sitten lauantaina, jossa alkuun jokainen sai itsenäisesti kirjata ylös festareiden muistoja Open Badge – virtuaalisten osaamismerkkitehtävien kautta. Iltapäivästä viilattiin kehittämiskohteita mm. pulmatilanteisiin, fesulistaan, epäonnenpyörään sekä fesurooleista pohdittiin festarikuskin hommaa uusiksi. Ensi vuodelle on kehitysideoita kirjattu ylös ja ensi vuonna testaillaan, miten homma toimii pienellä viilauksella taas hieman paremmin. Good vibes only!

IMG-20190824-WA0001

IMG-20190824-WA0015 (2)

IMG_20190826_090547

Kun perinteisiin kuuluu, niin tänäkin vuonna valittiin YADin festaritoiminnasta vuoden 2019 festarijyrä! Ja festarijyräksi valikoitui tiukan äänestyksen pohjalta Matti Malinen! Onnea Matti! ❤ Matti kolusi läpi useamman fesun YADin matkassa kesän 2019 osalta ja hän toimi ensi kertaa myös festarivastaavana! Upeesti selviydytty niin vapaaehtoisen kuin festarivastaavan roolista! ❤

Rentoilua ja yhdessä oloa oli myös purkuviikonloppu täynnä mm. leppoisaa ulkoilua Himoksen päälle kiivetessä sekä pulmien ratkontaa pakohuoneessa. Paljuilua unohtamatta sekä tietysti yhdessä syöminen. Kiitokset vielä mukana olleille! Ootte kaikki kultaa! ❤

Iida YAD

Festarityön koulutus (2)

HOX!: Jos mielii varmistaa festaripaikan YADin matkassa kesänä 2020, niin sen voi varmistaa käymällä YADin Festarityön Infopistekoulutuksen. Seuraava koulutus pidetään Tampereella 31.11.-1.12.2019.

Koulutukseen ilmoittautuminen aukeaa 28.10.2019. Seuraamalla YADin kanavia, voit bongata ajankohtaisimmat jutut sekä tulevat koulutukset!

1mariatuotos

2mariatuotos

3mariatuotos

4.mariatuotoss

Kiitos!maria

Kuvat: vapaaehtoisten ottamia, suunnittelu CANVAlla by Maria.

 

Jätä kommentti