YAD Youth Against Drugs

YAD Youth Against Drugs Ry on sitoutumaton, valtakunnallinen, nuorten vapaaehtoistoimintaan perustuva järjestö, jonka tavoitteena on ehkäistä huumausaineiden käyttöä sekä vähentää niistä ja muista päihteistä aiheutuvia haittoja. Tätä blogia päivittävät YADin infopisteillä toimivat vapaaehtoiset ympäri Suomea. Blogissa vapaaehtoiset kertovat infopistetyöskentelystä eri tapahtumissa ja musiikkifestivaaleilla.

YADin infopisteillä vapaaehtoiset keskustelevat huumeista pisteille tulijoiden kanssa. Infopisteillä on mahdollisuus tehdä huumetesti, jossa esitetään erilaisia väittämiä huume-aiheeseen liittyen. Huumetestin tarkoituksena on herättää ajatuksia ja ennen kaikkea keskustelua huumausainekysymyksistä. Infopistetyön ohella YADin vapaaehtoiset ovat mallina siitä, että festarit voi viettää selvinpäin.

Blogissa tullaan siis näkemään paljon erilaisia infopistekokemuksia vapaaehtoisten silmin mm. YAD:n vapaaehtoisena toimimisesta, kerrontaa mitä mielenkiintoisimmista huumetesti – keskusteluista sekä ystävätarinaa siitä kuinka YAD:n infopistetyön kautta on tavannut uusia ystäviä. Kirjoitusten mukana julkaistaan myös kuvia infopisteily paikoista niin festareilta kuin muistakin tapahtumista, missä YADin porukkaa on mukana pitämässä infopistetelttaa.

Kiinnostaako huumeet?…Niin meitäkin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s