Haapavesifolk 29.6.-1.7.2017

Moikka!

Vähän muisteloita ja fiiliksiä Haapavesifolkista…

Haapavesifolk

 

Matka fessuille alkoi Jyväskylästä torstaipäivänä. Tunnelma autossa oli kuuman auringon alla hikinen, mutta positiivinen ja alkumatka meni radioralleja mukaillessa. Pysähdyimme surullisen kuuluisalla Pihtiputaan Niemenharju- nimisellä huoltsikalla aux-piuha ja jädeostoksille ja jatkoimme matkaa Folkkien omaa Spotify listaa kuunnellessa kohti Haapaveden nuorisotiloja, jossa yövyimme reissun ajan. Folk-fiilis oli viritetty ja jatkoimme ruokaostosten kautta teltan pystytykseen.

 

Haapavesifolk oli allekirjoittaneen ensimmäinen festarikokemus YAD:n riveissä ja oli mukava aloittaa pesti rennossa tunnelmassa, huipputyyppien seurassa. Myös YAD oli tänä vuonna ensimmäistä kertaa pitämässä infopistettä Haapavesifolkeilla ja menestys fessuilla oli päivästä riippuen melko vaihtelevaa. Ihmisten kanssa keskustellessa selvisi, ettei YAD ollut kovin tuttu juttu, mutta ensikerralla kohdatessa teltta on paikallisille varmasti jo helpommin lähestyttävä.

Haapavesifolk piste

Ikähaarukka kävijöissä oli vauvasta vaariin ja pisteen kanta-asiakkaisiin kuuluikin mm. eräs n. 2 -vuotias innokas tyttö vanhempiensa kanssa, sekä nuorisoporukat, jotka kävivät vähän väliä kokeilemassa pisteen härveleitä. Tarroja ja tatskoja tuli jaeltua hyvä määrä ja hedelmällisiä kohtaamisiakin saatiin käytyä huumetestien merkeissä. Korvatulpat purivat hyvin ikääntyneempään väkeen ja kortsut nuorempaan. 😉

Alue oli näppärän kokoinen, joten esiintyjiä ei tarvinnut aina lähteä kuuntelemaan kovinkaan kauas… Siispä viihdytimme toinen toistamme niin härveleiden kuin sirkustelunkin merkeissä. Myös joukkomme vanhus innostui jumppailemaan nuorison ohjauksessa.

Kelit suosivat festarikansaa koko viikonlopun ja vaikkei ruuhkaa pisteellä ollutkaan, tekivät lauantain aamupäikkärit lasten tapahtuman ajan terää koko porukalle. Sunnuntaina kotiin oli mukava palata ja reissusta mukaan tarttui taskullinen uusia ystäviä, kokemusta pisteellä olosta, erilaisia kohtaamisia, upeet tatskat ja paljon muuta.

Haapavesifolk jalka

Näihin kuviin ja tunnelmiin.

-Veera YAD:n vapaaehtoinen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s