Qstock Oulu

1w

Selvästi positiivinen festarikokemus

On tehtävä tunnustus. Minulla on äärimmäisen huono keskittymiskyky. Vaikka koenkin itseni ehdottomasti kulttuuri-ihmiseksi, minun on monesti vaikea ylläpitää mielenkiintoa konsertin, näytelmän, elokuvan tai tapahtuman ajan, mikäli sen kesto ylittää puoli tuntia.
Kun sain kutsun Qstockiin viettämään viikonloppuni infopisteellä, olin hieman skeptinen. Edellisistä festareista oli vierähtänyt jo useampi vuosi, enkä ollut täysin vakuuttunut artistikattauksesta – omasta jaksamisestani puhumattakaan. Lyhyehkön arkailun jälkeen otin suuntani kohti Kuusisaarta.

1
YADin pisteellä päivystäminen toi festareihin kaipaamaani vaihtelua ja merkitystä. Oma porukkamme oli luonnollisesti ihana, mutta myös keskustelut muiden festarikansalaisten kanssa olivat kiinnostavia ja ajoittain erittäin hedelmällisiäkin. Pohjavire oli jatkuvasti positiivinen.

w
Selvinpäin oleminen ei ollut hetkeäkään ongelma. Päinvastoin – oli mahdollisuus kuunnella omaa oloaan ja reagoida nopeasti, mikäli oli tarve esimerkiksi kahvitauolle, keikalle tai vaikka pehmikselle. Kun energiaa ei kulunut päihteiden nauttimiseen liittyviin asioihin tai olotiloihin, pystyi keskittymään selkeästi keskusteluihin ja itse musiikkiin. Parhaiten mieleeni jäi upean Paula Vesalan keikka, jonka päätyttyä olin aivan myyty.

index
On myös helpottavaa tietää, ettei viikonlopun jälkipyykissä voi nousta asioita, joista ei ole minkäänlaisia muistikuvia. Qstockissa esiintynyttä Paperi T:tä siteeraten: ”Älä duunaa mitään paskaa niin ei tuu mitään paskaa.”

Kirsi
Yad ry:n vapaaehtoinen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s