Summer up 2016

Käytiin yadilaisten kannsa vähän näyttäytymässä summer upissa miten me osataan pitää hauskaa selvinpäin. Kahden päivän aikana meillä oli hyviä keskusteluja monia. Ensimmmäisenä päivänä se keli vähän verotti kävijöitä mutta onneksi kumminkin paikalla kävi ihmisiä moni tuli myös seuraavana päivänä jatkaa juttelua. Itselleni tämä oli ensimmäinen kerta festareilla yadilaisena mutta homman oppin nopeasti kun vanhat konkarit vähän autteli.

Tiinalla hyvä ohje

Tiinalla hyvä ohje

Summer upissahan meitä oli 6 tomeraa naista Jenna, Titta, Tilla, Tiina, Ellu ja Liisa eli siis mie, meistä kaks oli uutta mutta silti tuntui että siinä porukassa olisi ollu aina ja hauskaa oli kelistä huolimatta. Joidenkin keskusteluiden aikana tuli tunne että olisiko hän uusi yadilainen? Sain itse paljon posiitivistä palautetta hommastamme ja tsemppi toivotuksia jatkoa varten.

dav

Yleiset kysymykset mitkä esitettiin pisteellä oli ”pitääks mun ottaa tikkari suuhun?” tai ”jääks tästä kiinni?” se nauratti aina vähäsen vaikka kahden päivän aikana kysymys oli jo melko kuultu. Pisteillä meillä kävi myös järjestyksen valvojat ja poliisit jotka myös halusivat tehä huumetestin. Poliisit oli kyllä lepposia ja toivotteli onnea matkaan:).

Poliisitkin kävi vähän juttelemassa

Poliisitkin kävi vähän juttelemassa

Kiitos YAD kun otitte minut mukaan perheeseenne olette ihania kaikki ❤

– Liisa ❤ 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s