Toukofest 2014

IMG_1456Keskiviikkona 28.5 pidimme infopistettä Hippoksella Toukofest 2014 tapahtumassa. Itselleni se oli ensimmäinen Toukofest, jossa olin mukana. Haasteellista päivästä teki, etten osannut yhtään ennakoida kuinka iso tapahtuma on ja kuinka paljon siellä olisi kävijöitä päivän aikana. Olimme paikalla aamulla noin klo 8.00 ja aloimme pystyttää infopistettä. Tässä vaiheessa pohdin, olinko varmasti muistanut pakata edellisenä päivänä kaiken tarvittavan mukaan. Järjestäjien puolesta meille oli luvattu infopisteelle pöytä, joka osoittautui niin isoksi, ettei se mahtunut kojun sisälle. Se ei kuitenkaan missään vaiheessa haitannut toimintaamme, sillä sijoitimme pöydän kojun eteen.

Kävijöitä riitti mukavasti päivän aikana ja tarrat menivät jälleen kuin kuumille kiville. Ajoittain meinasi iskeä pieni paniikki, mitä jos materiaali loppuu kesken. Aineinfokortteja oli mukana varsin rajallisesti, mutta niitä hakivat lähinnä vain opettajat. Korteista saimmekin paljon kehuja niiden selkeyden vuoksi ja eräs terveystiedon opettaja sanoi käyttävänsä niitä opetusmateriaalina jatkossa. Varsinaista keskustelua olisin toivonut hieman enemmän ja avoimuutta pisteellä käyneiltä nuorilta. Huumetestiin vastanneilla suosituin aihe oli huumeet ja rikollisuus. Ilmaiset tarrat tuntuivat olevan kova vetonaula nuorille ja huumetestiin osallistujat jäivät kovin vähälle.

Kokemuksena päivä kuitenkin antoi hyvän pohjan tuleville kesän festareille ja odotan innolla, miten suoriudun festareilla. Jännitys on kova, mutta uskon suoriutuvani hyvin.

Matti M.

YADin harjoittelija

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s