Blockfest 2013

Jeah, melekone viikonloppu takana! Tuntuu ku olis lomalla ollu, vaikka töitä teinki -niin rentoa oli meininki Blockfesteillä!
Lähdin torstaina klo 10.05 junalla Tamperetta päin ja perillä olin 17.50. Ilta meni pääosin Tampereen huudeja tutkaillessa ja majapaikassa eli YAD:n toimistolla hengaillessa.
Kyseessä oli elämäni toiset festarit YAD:n matkassa. Ensimmäisillä festareilla Summer Upissa jännitin, tarkkailin ja ujostelin, mutta enää ei tarvinnu vaan odotin innoissani seuraavan päivän haasteita! Jei!

Perjantaina sitten tapasin lisää Yadilaisia, tutusteltiin, tehtiin ruokaa, kerättiin kamppeet kasaan ja sitte festaroimaan!
Aurinko paisto lämpimästi ja sai ihmiset hyvälle tuulelle. Kojumme sijaitsi oivalla paikalla Kultabassokerhon lavan ja päälavan anniskelualueen välissä, joten väki löysi meidät helposti, ainakin kävijämäärien perusteella!
Jengiä kävi tasaseen tahtiin tutustumassa pöytämme antimiin. Eniten kiinnosti tarrat ja huumetesti. Kävi siellä muutama näyttämässä taitojaan jonkkapalloilla ym härveleilläkin!
Tiimimme tuli hyvin toimeen keskenään eikä ongelmia keikka- tai ruokavuorojen kanssa syntynyt. Itse kävin perjantaina kattoon Dj Kridlokin ja Eevil Stöön sekä tietenkin illan pääesiintyjän Wu-Tang Clanin keikat. Väkeä keikoilla oli paljon ja näytti, että joka ikinen oli ainakin yhtä fiiliksissä ku minä! Oikein hyvä tapa päättää ensimmäinen festaripäivä! 🙂

Lauantai alkoi hitaasti aamupalan merkeissä. Aamukoomailun jälkeen lähdettiin uusiin seikkaluihin auringon saattelemana! Pinja oli reippaana tyttönä laittanu kojun kuntoon ennen ku me muut oltiin keretty paikalle! Lauantaina kävi hieman enemmän porukkaa ku edellisenä päivänä. Festarikansa pisti meidät koville aiheuttaen useammassakin välissä ruuhkan teltallemme! Keskustelua syntyi ja muutamaan kertaan käytiin koko huumetesti -läpyskä läpi! Hyvässä hengessä juteltiin ja vaihdeltiin mielipiteitä ja näkökulmia huumeisiin liittyen. Mieleen jäi etenkin yksi keskustelu, missä ”kielimuuri” antoi lisähaastetta keskusteluun: ei nimittäin meinannu Tampereen poika ymmärtää Oulun murretta! 😀 ”Haluakko nää tehä huumetestin?”, ”Onko päihteiden käyttö jokkaisen oma asia?”, ”Ymmärsikkö nää yhtään vai alotanko alusta?” jne! Huumorillahan tästä selvittiin ja lopussa molemmat toivottelivat hymyssä suin päivänjatkoja! 🙂 YAD sai kehuja hyvästä työstä, olimme kuulemma ”hyvällä ja oikealla asialla”. HYVÄ ME!

Semmone kokemus oli Blockfest! Aattelin ens kesänä mennä uuestaan eli sitä odotellessa! 🙂

T. Tiina Blockfest -13 002

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s