Provinssirock

Provinssirockissa oli tuttu yadin meininki. Huumetestejä tehtiin, jaettiin materiaalia, juteltiin porukan kanssa välillä mitä lie ja temppuiltiin sirkusvehkeillä. Työ oli mukavaa ja hieman erilaista kuin perus infopistetyö. Rento ja hyvä fiilis kulki matkassa hieman sateisesta ja kylmästä säästä huolimatta. Keskusteluja käytiin monenlaisia, positiivisia ja negatiivisia. Fiilikset oli suurimmassa osassa keskusteluista hyviä.
IMG_0421
Parhaat fiilikset jäi yleisesti koko festareista. Pisteen pitäminen, bändit ja koko tää porukka, keiden kanssa on saanut viettää tän viikonlopun, on ollut mahtavia. Festareilla voi todellakin pitää hauskaa ilman päihteitä, kun on loistava kaveriporukka, jotka eivät myöskään halua vetää päätä sekaisin. Keikoilla hyppiminen selvinpäin toimii loistavasti, kuten hauskan pitäminen yleensäkin.

Uusia tuttavuuksia tuli myös saatua näiden kolmen päivän aikana. Porukka oli tosiaan aivan loistava ja se innostaa lähtemään muillekin festareille tulevaisuudessa. Näähän oli siis meidän muutaman heebon ensimmäiset festarit ja jäi kyllä hyvät fiilikset. Innolla odottamaan seuraavia!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s